Onko Tribe Lotto Täyttä Huijausta? | Suomalaisetrahapelit.com


Tribelotto eli “heimolotto” herättää epäilyksiä

tribelottologo

Suomessa sekä monessa muussa maassa toimivan Tribelotto.com -sivuston mukaan kyseessä on kokonaan uudenlainen lottosysteemi jollaista ei ennen ole nähty. Sivusto mainostaa että heidän lotossaan voi voittaa ilman yhtään oikeaa numeroa ja kavereita kutsumalla voi saada pelattavakseen satoja tai jopa tuhansia lottorivejä yhden rivin hinnalla. Jos joku ystävistäsi koostuvassa lottoheimossasi voittaa täysosuman,sinä voitat 60.000-300.000 euroa. Kuulostaa kieltämättä houkuttelevalle joten katsotaanpa seuraavaksi onko “heimolotto” laillinen, miten se käytännössä toimii ja miten sitä pelataan.

HUOM! Tällä hetkellä saat Tribelottoon ilmaisen pelirivin meidän kauttamme.
Voit voittaa jopa ilmaisella rivillä päävoiton eli 3 miljoonaa euroa

Pelaa ilmainen lottorivisi tästä…

Onko tribe lotto ylipäänsä laillinen lottopeli?

Tribelotto.com rekisteröity euroopan peliviranomaisten toimesta ja sen voitot ja lisävoitot ovat taattuja. Emirat limited UK, joka toimii esim. L’orealin, Epsonin, Twiningsin, BICin ja monen muun kanssa, toimii tribeloton kanssa yhteistyössä ja takaa voitonmaksun ja maksaa voitot. Kyseessä on siis laillinen lotto joka toimii useassa maassa.

Tribeloton pelaaminen

Pelikuponki on 1-49 ruudukko josta valitaan 6 numeroa ja arvonta suoritetaan samoilla numeroilla kuin englannin kansallinen lotto. Rivin hinta on 3.50 €. Jos tämä kuulostaa kalliilta, voimme vakuuttaa että kallis se ei missään nimessä ole, nimittäin pelkästään pitämällä rivin voimassa viikoittain, voit voittaa jopa 300.000 euroa ilman että sinulla on yhtäkään numeroa oikein.

Miten ihmeessä on mahdollista voittaa jos sinulla ei ole yhtäkään numeroa oikein? Tämä perustuu siihen että voit pyytää tuttujasi, työkavereitasi ja sukulaisiasi osallistumaan tribeloton pelaamiseen. Jokainen ystävä joka liittyy sinun kauttasi, kasvattaa mahdollisuuksiasi voittaa lotossa. Kuinka lottoheimon kasvattaminen sitten tapahtuu?

Tuhansia rivejä pelattavaksi muutaman ystävän avulla

 

Katsotaan seuraavaksi miten paljon pelaajia sinun tarvitsee saada heimoosi jotta saisit pelattavaksesi tuhansia lottorivejä yhden rivin hinnalla.

Kun täytät pelikupongin ensimmäistä kertaa tribeloton pääsivulla, pääset rekisteröitymään palveluun. Kun kirjaudut sisään, saat käyttöösi muutaman eri tavan pyytää ystäviäsi pelaamaan lottoa. Voit kutsua facebook-kaverisi tai twitterin seuraajasi yhdellä klikkauksella pelaamaan. Tarjolla on myös erillinen linkki jolla voit pyytää esim. sähköpostitse tuttujasi peliin mukaan.

Sinun kutsumistasi kavereista ja tutuista koostuva “lottoheimo” kasvaa jopa seitsemän tasoa alaspäin tällä periaatteella: sinä pyydät kaverin lottoamaan > kaverisi pyytää kaverinsa > kaverisi kaveri pyytää kaverinsa jne.

Esimerkki rivien määrästä (20 tuhatta riviä)

Jos sinun kauttasi liittyy 7 ystävää mukaan ja jokainen ystäväsi pyytää 4 ystäväänsä ja jokainen ystäväsi ystävistä 4 jne. seitsemään tasoon asti, sinulla on pelattavissasi 36 päivän sisällä yhteensä 20000 (kaksikymmentätuhatta) lottoriviä ja maksat vain yhdestä rivistä jonka hinta on 3.50€! Mahdollisuutesi voittaa lotossa ovat juuri moninkertaistuneet 20000-kertaisesti. Tietenkään jokainen ystäväsi sekä heidän ystävänsä eivät välttämättä kutsu juuri tuota määrää. Määrät voivat vaihdella luonnollisesti ylös tai alaspäin mutta jokainen pelaaja joka liittyy heimoosi parantaa voittomahdollisuuksiasi.

On tärkeää muistaa pitää lottorivisi voimassa tai muuten et voita mitään jos joku seitsemän tasoa sinusta alaspäin ulottuvassa lottoheimossasi voittaa.

tribewin

Miten lottorivin maksaminen tapahtuu?

Tällä hetkellä maksutapoina toimii visa, visa electron sekä mastercard maksut. Lisää maksutapoja kuten verkkopankkimaksu olisi hyvä olla olemassa jotta pelaaminen onnistuisi helpommin. Lähiaikoina on odotettavissa verkkopankkimaksun lisääminen maksutapoihin.

Tribe Lotto on Ennennäkemätön, toimiva ja laillinen lotto jota kannattaa kokeilla

Voimme tiivistää tribeloton eli “heimoloton” muutamalla lauseella. Kyseessä on uudenlainen tapa pelata lottoa sekä parantaa moninkertaisesti lottovoiton mahdollisuutta kutsumalla tuttujaan ja ystäviään pelaamaan. Tribe lotto on laillinen sekä rekisteröity ja voittojen sekä lisävoittojen maksussa on takuu. Voittojen maksusta ja takuusta vastaa emirat limited joka on monien suurten yritysten luottama toimija.

Emme ole aiemmin nähneet mitään lottosysteemiä tai lottopeliä joka pääsisi lähellekään tribelottoa voittomahdollisuuksien suhteen. Sinun tarvitsee vain pyytää lisää pelaajia tuttavapiiristäsi ja pitää lottorivisi voimassa. Mitä suurempi heimo sinulle kertyy, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittoihin, vaikka omassa rivissäsi ei olisi ainoatakaan numeroa oikein.

Jos et ole vielä kokeillut, voimme suositella erittäin lämpimästi. Tribelottoa pääset kokeilemaan meidän kauttamme nyt ilmaiseksi.

Ota ilmainen lottorivisi tästä…

Viimeisimmät suomen loton tulokset

Etusivulle